Advertisement

Topics

Bioferme Oy Company Profile

03:11 EST 17th December 2018 | BioPortfolio

Bioferme Oy on vuonna 1977 perustettu kaarinalainen perheyritys, jonka toiminnan tavoitteena on kehittää, valmistaa ja markkinoida terveellisiä ja terveyttä edistäviä laadukkaita kasviperäisiä elintarvikkeita ja luomutuotteita hyvinvointiaan arvostaville kuluttajille. Yritys hankkii luonnonmukaiset raaka-aineet valvotuilta sopimusviljelmiltä ja sopimustuottajilta. Kaikissa tuotteiden valmistusprosesseissa tavoitteena on raaka-aineiden luontaisten ominaisuuksien säilyttäminen, minimaalinen prosessointi ja koko laatuketjun jäljitettävyys "pellosta pöytään".Teemme aktiivista tutkimus- ja tuotekehitystyötä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa, jotta pystymme vastaamaan kuluttajien tuleviin odotuksiin ja tarpeisiin nopeasti. Tutkimustemme painopistealueita ovat bifidobakteereihin ja painonhallintaan liittyvät tutkimukset.
Bioferme Oy:n päätuotteita ovat lusikoitavat Yosa-kauravälipalat sekä SOYosa-välipalat ja -juomat. Isoäidin tuotesarjasta löytyvät erilaiset luomuhapankaalit, luomuhapankurkut, luomutäysmehut ja glögit.Lisää tietoja tuotteistamme ja yrityksemme toiminnasta löydät näiltä sivuilta.

Location

Rauvolantie 64,
Piispanristi, Puh.
20760

Contact

Phone: (02) 276 2600
Fax: (02) 276 2621,
Email: info@bioferme.fi


News Articles [0 Results]

None

Drugs and Medications [0 Results]

None

PubMed Articles [0 Results]

None

Clinical Trials [0 Results]

None

Companies [1 Associated Companies listed on BioPortfolio]

Bioferme Oy

Bioferme Oy on vuonna 1977 perustettu kaarinalainen perheyritys, jonka toiminnan tavoitteena on kehittää, valmistaa ja markkinoida terveellisiä ja terveyttä edistäviä laadukkaita kasviperäisiä...

More Information about "Bioferme Oy" on BioPortfolio

We have published hundreds of Bioferme Oy news stories on BioPortfolio along with dozens of Bioferme Oy Clinical Trials and PubMed Articles about Bioferme Oy for you to read. In addition to the medical data, news and clinical trials, BioPortfolio also has a large collection of Bioferme Oy Companies in our database. You can also find out about relevant Bioferme Oy Drugs and Medications on this site too.

Advertisement
Quick Search
Advertisement
Advertisement

 

Corporate Database QuicklinksSearches Linking to this Company Record