Advertisement

Topics

Anticimex Company Profile

09:47 EST 20th January 2019 | BioPortfolio

Siden 1934 har Anticimex gått fra å være et svensk familieselskap til å bli et internasjonalt selskap med mer enn 1 400 ansatte. Vi finnes i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland og Nederland. Totalt omsetter vi for ca 1,1 milliarder SEK i året. Vi er siden 2006 eid av private-equity selskapet Ratos.Den gang vi startet vår virksomhet var vi alene om å gi kundene en garanti for et miljø fritt for skadedyr, istedenfor å ta betalt for hver enkelt sanering. Vi har den samme forretningsideen fortsatt. Denne ideen førte til at vi begynte tidlig med forebyggende tiltak. Vårt motto - "Å forebygge og bevare" - er en ny formulering av en gammel arbeidsmåte. En arbeidsmåte som medfører at vi tar ansvar for menneskers helse og livskvalitet.

Location

Conrad Mohrsvei 4 B
Bergen
5068
Norway

Contact

Phone: 47 815 48 250
Fax: 47 55 28 55 98


News Articles [0 Results]

None

Drugs and Medications [0 Results]

None

PubMed Articles [0 Results]

None

Clinical Trials [0 Results]

None

Companies [1 Associated Companies listed on BioPortfolio]

Anticimex

Siden 1934 har Anticimex gått fra å være et svensk familieselskap til å bli et internasjonalt selskap med mer enn 1 400 ansatte. Vi finnes i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland og Nederland...

More Information about "Anticimex" on BioPortfolio

We have published hundreds of Anticimex news stories on BioPortfolio along with dozens of Anticimex Clinical Trials and PubMed Articles about Anticimex for you to read. In addition to the medical data, news and clinical trials, BioPortfolio also has a large collection of Anticimex Companies in our database. You can also find out about relevant Anticimex Drugs and Medications on this site too.

Advertisement
Quick Search
Advertisement
Advertisement

 

Corporate Database QuicklinksSearches Linking to this Company Record