Advertisement

Topics

BioTurun Company Profile

20:44 EST 9th December 2018 | BioPortfolio

Varsinais-Suomessa bioalan osaaminen on huippuluokkaa. BioTurku on toinen Turku Science Parkin kahdesta painopistealueesta. BioTurku on Turun seudun bioalan 80 yrityksen sekä oppilaitosten ja tutkimusyhteisöjen muodostama tiivis kokonaisuus. Turun Biolaakso Oy vastaa BioTurun kehittämisestä tarjoamalla esimerkiksi Varsinais-Suomen osaamiskeskusohjelman bioalojen - lääkekehitys, biomateriaalit ja diagnostiikka - sekä Biohautomon palveluja, ja lisäksi rakennetaan tuotekehitys- ja tuotantotiloja bioalan yrityksille.
BioTurku muodostaa yhtenäisen ketjun koulutuksesta ja tutkimuksesta keksintöjen kaupallistamiseen, tuotekehitykseen ja tuotantoon saakka. Turun seudulla sijaitsee noin puolet Suomen lääke- ja diagnostiikkateollisuudesta. Näitä voidaan pitää alueen perinteisinä ydinosaamisalueina, joita täydentävät biomateriaalit ja funktionaaliset elintarvikkeet. Erityisiä osaamisaloja ovat hormonaaliset sairaudet ja syöpä, keskushermostosairaudet, tulehdukselliset taudit ja infektiotaudit sekä regeneratiivinen lääketiede ja biomateriaalit (erityisesti bioaktiivinen lasi).

Location

Tykistökatu 4B and Lemminkäisenkatu 14-18
Turku
B 20520
Finland

Contact

Phone: 02 4101 600
Fax: 02 4101 610
Email: kai.lahtonen@bioturku.com


News Articles [0 Results]

None

Drugs and Medications [0 Results]

None

PubMed Articles [0 Results]

None

Clinical Trials [0 Results]

None

Companies [1 Associated Companies listed on BioPortfolio]

BioTurun

Varsinais-Suomessa bioalan osaaminen on huippuluokkaa. BioTurku on toinen Turku Science Parkin kahdesta painopistealueesta. BioTurku on Turun seudun bioalan 80 yrityksen sekä oppilaitosten ja tutkim...

More Information about "BioTurun" on BioPortfolio

We have published hundreds of BioTurun news stories on BioPortfolio along with dozens of BioTurun Clinical Trials and PubMed Articles about BioTurun for you to read. In addition to the medical data, news and clinical trials, BioPortfolio also has a large collection of BioTurun Companies in our database. You can also find out about relevant BioTurun Drugs and Medications on this site too.

Advertisement
Quick Search
Advertisement
Advertisement

 

Corporate Database QuicklinksSearches Linking to this Company Record